رد کردن لینک ها

مهاجرت کانادا از طریق تجربه کاری

مهاجرت کانادا از طریق تجربه کاری

اگر به دنبال به روزترین اطلاعات درباره روش مهاجرت کانادا از طریق تجربه کاری  هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

در این مقاله با ارائه بروزترین شرایط و اطلاعات ۲۰۱۹ ، به پرسش های شما در این باره پاسخ خواهیم داد.

در این مقاله به پرسش های زیر پاسخ خواهیم داد

مهاجرت کانادا از طریق تجربه کاری چیست؟

شرایط اقامت کانادا از طریق تجربه کاری  چیست ؟

مهاجرت کانادا از طریق تجربه کاری چگونه است ؟

شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کاری ، چیست؟

مهاجرت کانادا از طریق تجربه کاری چیست؟

مهاجرت به کانادا از روش تجربه کانادایی یا همان مهاجرت به کانادا از روش Canadian Experience Class CEC مخصوص متقاضیانی است که تجربه کار در کانادا را داشته اند و از طریق برنامه تجربه کانادایی این امکان وجود دارد که متقاضی مهاجرت به کانادا، اقامت دائم را برای خود و خانواده وابسته به او دریافت کند.

همچنین این برنامه مورد توجه دانشجویان بین المللی است که در دوره Post Graduate Work Permit پس از دوره تحصیل در کانادا هستند. انها میتوانند در مهلتی که پس از تحصیل در کانادا دارند حداقل شرایط لازم برای اقدام از طریق روش تجربه کانادایی را کسب کرده و برای اقامت دائم اقدام کنند.

از ژانویه ۲۰۱۵ به بعد درمرحله اول متقاضی باید در سیستم اکسپرس اینتری پروفایل ساخته و با داشتن حداقل شرایط لازم دعوتنامه برای اپلای را دریافت کند. همچنین اداره مهاجرت کانادا، معمولا سالانه تعداد ظرفیت مشخصی پرونده در راس تجربه کانادایی قبول میکند.

 

شرایط مهاجرت کانادا از طریق تجربه کاری  چیست ؟

  1. حداقل یک سال ( یا ۱۵۶۰ ساعت)  تجربه کار کانادایی مجاز در سه سال قبل از درخواست، که شامل درآمد بوده و در یک از شغل های گروه ۰ A B
  2. داشتن حداقل سطح زبان انگلیسی یا فرانسوی در سطح CLB5 در مشاغل گروه B و  CLB7 در مشاغل گروه ۰ و A
  3. متقاضی نباید قصد زندگی در کبک را داشته باشد
  4. داشتن حداقل درآمد یا اثبات درآمد در روش تجربه کانادایی اهمیتی ندارد
  5. الزام برای داشتن حداقل سطح تحصیلات در این برنامه وجود ندارد
  6. متقاضی در هنگام اقدام برای مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کانادایی میتواند در خارج از کشور باشد
  7. سوابق کاری غیر قابل قبول در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کانادایی
  8. سوابق کاری غیر مجاز
  9. سوابق کاری در زمان انتظار برای اعلام نتیجه برنامه پناهندگی
  10. کار همزمان با تحصیل حتی در زمان تعطیلات تابستانی
  11. کار در زمان کارورزی
  12. کارهایی که خود اشتغال باشند

آیا امکان متصل کردن ویزای قبلی به ویزای کار وجود دارد؟

اگر ویزای کار شما نزدیک به منقضی شدن است ممکن است بتوانید از برنامه bridging یا همان متصل کردن ورک پرمیت ها به هم استفاده کنید.

این برنامه به شما اجازه میدهد تا به کار خود ادامه دهید و همزمان منتظر ویزای اقامت دائم کانادای خود باشید. برای این منظور باید دارای ویزای کار مورد تایید باشید و با درخواست اقامت شما در یکی از چهار روش زیر (Federal Skilled Worker Program (FSWP), Canadian Experience Class (CEC), Provincial Nominee Program (PNP موافقت اولیه انجام شده باشد.

در این حالت برخلاف قوانین سابق نیازی برای طی مراحل اداری پیچیده که از حوصله این نوشته خارج است را نخواهید داشت.

 

حد اقل الزامات برای اقدام از طریق تجربه کاری کانادایی

شما باید در ۳ سال گذشته تجربه حداقل ۱۲ ماه  کار تمام وقت در شرکت‌های کانادایی را داشته باشید.

حد اقل دانش زبان انگلیسی‌ یا فرانسوی لازم برای برقراری ارتباط در محیط کاری را داشته باشید.

و اینکه بخواهید بیرون از استان کبک زندگی‌ کنید.

 

تجربه کاری تخصصی

در ۳ سال گذشته حد اقل ۱۲ ماه کار تمام وقت ( یا به همان مقدار ساعت پاره وقت) در شرکت کانادایی و داخل کشور کانادا.

تحصیلات مورد نیاز مهاجرت  کانادا از طریق تجربه کاری

برای اقدام از طریق این برنامه تحصیلات لازم نمی‌باشد، ولی‌ داشتن تحصیلات میتواند بهمیزان امتیازات شما کمک  کند .

مهارت زبان مورد نیاز مهاجرت  کانادا از طریق تجربه کاری

  • حد اقل نمره ۷ در  Canadian Language Benchmark CLB برای شغل‌هایی‌ که در کلاس A قرار میگیرند و حد اقل نمره ۵ در  Canadian Language Benchmark CLB برای شغل‌هایی‌ که در کلاس B قرار میگیرند
  • داشتن یکی‌ از مدارک یا تست‌های معتبر زبان که توسط IRCC تایید شده باشند.

الزامات دیگر:

  • شما باید بتوانید در کانادا زندگی‌ کنید یا اجازه ورود داشته باشید.
  • باید تصمیم به زندگی‌ در خارج از استان کبک Quebec داشته باشید.

اگر تمایل دارید برای مهاجرت کانادا از طریق تجربه کاری اقدام کنید، گروه مهاجرتی فصل نو با سالها تجربه، وجدان کاری بالا و مهارت بسیار در آماده سازی و ارسال پرونده تان در خدمت شما خواهد بود.

جهت دریافت مشاوره سریع و رایگان لطفا فرم ارزیابی رایگان ما را تکمیل کنید .

5/5 ( 1 نظر )

مطالب پیشنهادی

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه