رد کردن لینک ها

برنامه نیروهای متخصص کبک Quebec

اشتراک گذاری

برنامه نیروهای متخصص کبک Quebec

اگر به دنبال اطلاعات کافی در خصوص مهاجرت کانادا از طریق برنامه نیروهای متخصص کبک هستید و پیش از هر اقدامی مایلید اطلاعات دقیقی درباره مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروهای متخصص کبک داشته باشید ، خواندن این مقاله را از دست ندهید.

با خواندن کامل این مقاله، اطلاعات کافی برای تصمیم گیری در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در این مقاله به پرسش های زیر پاسخ خواهیم داد

اقامت کانادا از طریق برنامه نیروهای متخصص کبک چیست؟

شرایط اقامت کانادا از طریق برنامه نیروهای متخصص کبک  چیست ؟

مهاجرت کانادا از طریق برنامه نیروهای متخصص کبک چگونه است ؟

مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروهای متخصص کبک ، چیست؟

 

مهاجرت نیروی متخصص کبک  ۲۰۱۸ –    Quebec Skilled Worker (QSW) Program

دولت کبک سالانه پذیرای تعداد زیادی از مهاجرین با مدرک تحصیلی و دانش زبان فرانسه/انگلیسی است که در شهرهایی مانند مونترال، کبک سیتی و… زندگی می کنند و در دانشگاه هایی مانند مک گیل و کونکوردیا ادامه تحصیل میدهند.

در این روش شما طبق سیستم امتیاز بندی خاصی که برای مجرد حداقل ۵۰امتیاز و متاهل ۵۹امتیاز را لازم دارد تا بتوانید پرونده شما را ارسال کنیم، سنجیده می شوید و در یک بازه زمانی حدود ۲۴ تا ۳۶ ماه اقامت کانادا را دریافت می نمایید.

 

شرایط اقامت کانادا از طریق برنامه نیروهای متخصص کبک  چیست ؟

شما باید از طریق دولت مستقل کبک اقدام نمایید، اگر دولت کبک تخصص شما را بپذیرد به شما اقامت تعلق می‌گیرد.

اگر کبک شما را به عنوان یک مهاجر بپذیرد، سپس در مرحله ۲ شما باید از طریق IRCC برای اقامت دائم کانادا اقدام نمایید.

تمام متقاضیان باید تست پزشکی‌ داده و سوء پیشینه آنها چک شود. این مرحله نه تنها شامل برنامه کبک بلکه شامل تمام برنامه‌های اقامتی کانادا میشود.

 

خود کفایی مالی

از تاریخ ۱ ژانویه تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۶، متقاضیان مجرد میباید حد اقل مبلغ ۳۰۴۶ دلار پس انداز داشته باشند تا برای هزینه ۳ ماه اول مهاجرتشان در کبک کافی‌ باشد. به علاوه این مبلغ، خانواده‌ها باید به ازای هر فرد خانواده، مبلغ پس انداز بیشتری ارائه دهند.

 

تجربه کاری

متقاضیان برای ورود به کبک باید حد اقل ۵ سال سابقه کاری داشته باشند، این ۵ سال از زمان پر کردن فرم‌ها تا ۵ سال پیش بر میگردد.

تجربه کاری شامل تجربه‌های زیر می‌باشد:

تجربه ای که از کار در حرفه‌ای تمام وقت یا نیمه وقت به همراه دستمزد بوده باشد.

تجربه کار آموزی که مرتبط با مدرک یا گواهی تحصیلی‌ شما باشد. این نوع تجربه میتواند از نوع تجربه‌های با دست مزد یا بدون دست مزد باشد.

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز برای مهاجرت کانادا از طریق برنامه نیروهای متخصص کبک

تحصیلات در صورتی‌ مورد بررسی‌ قرار می‌گیرد که متقاضی مدرک تحصیلی‌ خاصی‌ قبل از اقدام و تشکیل پرونده گرفته باشد و مدرک یا گواهی تحصیلی‌ فرد مورد تأییده دولت کبک واقع شود.

حد اقل مقطع تحصیلی‌ مورد نیاز برای متقاضیان مدرک دیپلم دبیرستان می‌باشد.

 

اگر تمایل دارید برای اقامت کانادا از طریق برنامه نیروهای متخصص کبک Quebec اقدام کنید، گروه مهاجرتی فصل نو با سالها تجربه، وجدان کاری بالا و مهارت بسیار در آماده سازی و ارسال پرونده تان در خدمت شما خواهد بود.

جهت دریافت مشاوره سریع و رایگان لطفا فرم ارزیابی رایگان ما را تکمیل کنید .

5/5 ( 2 نظر )

نظرات

  1. روش های مهاجرت کانادا (آپدیت ۲۰۱۹) - canadianimmigartions.net
    پیوند یکتا
  2. روش های مهاجرت کانادا (آپدیت ۲۰۱۹) - خدمات مهاجرت فصل نو
    پیوند یکتا

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
Call Now Buttonتماس