رد کردن لینک ها

اقامت کانادا از طریق خویشاوندی و ازدواج

اقامت کانادا از طریق خویشاوندی و ازدواج

اگر به دنبال اطلاعات کافی در خصوص اقامت کانادا از طریق خویشاوندی و ازدواج هستید و پیش از هر اقدامی مایلید اطلاعات دقیقی درباره مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی  داشته باشید ، خواندن این مقاله را از دست ندهید.

با خواندن کامل این مقاله، اطلاعات کافی برای تصمیم گیری در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در این مقاله به پرسش های زیر پاسخ خواهیم داد

اقامت کانادا از طریق خویشاوندی و ازدواج چیست؟

شرایط اقامت کانادا از طریق خویشاوندی  چیست ؟

مهاجرت کانادا از طریق دعوتنامه خویشاوندی چگونه است ؟

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی  چقدر است ؟

مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی ، چیست؟

شرایط اسپانسر کننده چیست ؟

اقامت کانادا از طریق خویشاوندی و ازدواج چیست؟

در صورتی‌ که شما شهروند کانادا یا مقیم دائم کانادا هستید و بالای ۱۸ سال سن دارید میتوانید برای همسر، و یا فرزندان خود هم اقامت دائم بگیرید.

از طریق این برنامه میتوانید همسر،  فرزندان خود را که خارج از کانادا زندگی‌ میکنند به کانادا بیاورید.

همچنین شما میتوانید برای همسر یا شریکِ زندگی‌ قانونی خود که در کانادا زندگی‌ می‌کند اقدام نمایید.

افراد خانواده شما باید تست پزشکی‌ داده و سوء پیشینه خود را گرفته باشند.

اقدام برای پدر، مادر، و یا پدر بزرگ، مادر بزرگ

اگر شما ۱۸ سال به بالا بوده و شهروند کانادا هستید  میتوانید برای پدر، مادر، و همچنین پدر یا مادر بزرگ خود اقدام نمایید.

اگر شما ضامن پدر، مادر، پدر بزرگ یا مادر بزرگ خود میشوید، باید بتوانید از لحاظه مالی آنها را حمایت کنید. به همین دلیل شما نیاز به نشان دادن در آمد کافی‌ به دولت کانادا می‌باشید.

برنامه اسپانسر پدر و مادر

بسیاری از خانواده های کانادایی منتظر بازگشایی خبر از وزارت مهاجرت کانادا  هستند تا شانس خود را برای اسپانسر کردن پدر/ مادر و یا حتی پدربزرگ / مادربزرگشان از طریق برنامه فامیلی اسپانسر شیپ مخصوص (اسپانسر کردن پدر / مادرها و پدربزرگ / مادربزرگ ها) ارزیابی کنند.

شرایط برنامه فامیلی اسپانسر شیپ هر سال تغییر میکند؛

مثلاً در سال ۲۰۱۵  تنها ۵۰۰۰ اپلیکیشن فامیلی اسپانسر شیپ در ابتدای سال نو میلادی توسط اداره مهاجرت کانادا پذیرفته میشد و سقف آن ۵۰۰۰ اپلی کیشن بود که در ظرف ۱ یا ۲ روز به حد نصاب میرسید  . در سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ وزارت مهاجرت کانادا به سیستم قرعه کشی روی آورد و سقف پذیرش اپلیکیشن فامیلی اسپانسر شیپ را به ۱۰ هزار اپلی کیشن افزایش داد .

اما این سیستم قرعه کشی نیز مشکلات زیادی بوجود اورد  زیرا خیلی از کسانی که اپلی کیشن می دادند شرایط لازم را نداشتند (برای مثال، درآمد لازم در سه سال گذشته برای اسپانسر کردن را نداشتند).

آخرین اخبار امسال مربوط به اسپانسر کردن پدر و مادر

۱ـ وزارت مهاجرت کانادا (IRCC) در سال ۲۰۱۹ تعداد بیست هزار اپلی کیشن می پذیرد.

۲ـ این برنامه مهاجرتی براساس قرعه کشی نخواهد بود و اپلیکیشن ها براساس زمان تحویل پرونده اسپانسر شیپ ، بررسی خواهند شد.

۳ـ در آغاز سال ۲۰۱۹ ، می توانید تمایل خود برای اسپانسر کردن را به ثبت برسانید.

وزارت مهاجرت (IRCC) برای متقاضیان واجد شرایط دعوت نامه می فرستد تا پرونده خود را به صورت کامل ارسال کنند و این کار را تا هنگامی که سقف ۲۰ هزار اپلی کیشن برای سال ۲۰۱۹ پر شود، به ترتیب زمانی که متقاضیان اعلام تمایل کرده اند، ادامه خواهد داد.

۴ـ  شما فقط ۹۰ روز  از زمان دریافت دعوتنامه زمان دارید تا اپلیکیشن خود را کامل کرده و به اداره مهاجرت کانادا تحویل دهید .

اگر تمایل به اسپانسر کردن پدر/ مادر خود را دارید، به این پنج نکته کلیدی توجه داشته باشید:

۱ـ برای واجد شرایط لازم بودن برای اسپانسر کردن پدر/ مادر یا پدربزرگ / مادربزرگتان ،می بایست در سه سال گذشته درآمد کافی داشته باشید.

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسر کردن خانواده  چقدر است ؟

حداقل درآمد لازم یا LICO بستگی به تعداد اعضای خانواده شما و تعداد افرادی که می خواهید اسپانسرشان شوید دارد. برای مثال، برای یک خانواده سه نفره که قصد اسپانسر کردن دو نفر را دارد ، حداقل درآمد لازم  LICO به ترتیب زیر است:

ـ ۶۷٫۴۰۰ دلار برای سال ۲۰۱۷

ـ ۶۶٫۶۵۴ دلار برای سال ۲۰۱۶

ـ ۶۵٫۳۷۷ دلار برای سال ۲۰۱۵

علاوه بر این باید حداقل درآمد لازم برای سال ۲۰۱۸ را هم داشته باشید که هنوز اعلام نشده .

همچنین باید تا هنگام نهایی شدن اپلی کیشن تان همه شرایط درآمدی لازم را داشته باشید. حداقل درآمد لازم برای سالهای ۲۰۱۵، ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ براساس تعداد اعضای خانواده، به قرار زیر است:

۲- اگر تعداد خانواده شما در هر  زمانی قبل از فرستادن اپلیکیشن تغییر کرد شما میبایست حداقل درآمد لازم برای تعداد جدید اعضای خانواده را در نظر گرفته و نشان دهید.

۳ـ اگر درآمد شما برای اسپانسر کردن پدر و مادر کافی نیست،همسر شما می تواند  co-signer  یا ضامن اپلی کیشن شما باشد ، یعنی درآمد او هم برای نشان دادن حداقل درآمد می‌تواند با درآمد شما جمع زده شود.

۴ـ هنگام اسپانسر کردن پدر/ مادر یا پدربزرگ / مادربزرگتان شما متعهد می شوید که آنها از زمان ورود به کانادا به مدت ۲۰ سال از کمک دولتی استفاده نکنند در غیر اینصورت شما باید کمک پرداخت شده به آنها را به دولت کانادا بازگردانید.

۵ـ بکارگیری یک تیم مشاوره مهاجرت قوی و کارآمد ، به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید به موقع و بدون نقص اپلی کیشن فامیلی اسپانسر شیپ پدر و مادر تان را تحویل دهید.

شرایط اسپانسر کننده :

  • سپانسر کننده باید حداقل ۱۸ سال سن داشته بشد
  • مقیم دائم یا شهروند کانادا باشد.
  • در کشور کانادا سکونت داشته باشد
  • اسپانسر نباید طی پنج سال گذشته  از  روش (روش مهاجرت به کانادا از طریق دعوتنامه خویشاوندی) اسفاده کرده باشد
  • اسپانسر کننده باید درآمد کافی داشته باشد.
  • هنگام ازدواج با همسر خود، همسر یا شریک زندگی دیگری نداشته باشد.
  • اسپانسر کننده نباید  بابت اسپانسرشیپ های قبلی خود به دولت کانادا بدهکار باشد.
  • فرم های تقاضانامه برای مهاجرت همسر خود را به طور کامل تکمیل و برای اداره مهاجرت ارسال کرده باشد.
  • اسپانسر کننده جرایم  Criminal Code را مرتکب نشده باشد
  • اسپانسر کننده نباید در سه سال گذشته اسپانسر همسر دیگری شده باشد.
  • حکم اخراج وی از کانادا صادر نشده باشد.
  • اسپانسر کننده در بازداشت یا زندان نباشد

اگر تمایل دارید برای اسپانسر کردن پدر/ مادر یا پدربزرگ / مادربزرگتان اقدام کنید، گروه مهاجرتی فصل نو با سالها تجربه، وجدان کاری بالا و مهارت بسیار در آماده سازی و ارسال پرونده تان در خدمت شما خواهد بود.

جهت دریافت مشاوره سریع و رایگان لطفا فرم ارزیابی رایگان ما را تکمیل کنید .

5/5 ( 3 نظر )

مطالب پیشنهادی

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه